Kuliltealarm & Røgalarm 10 års levetid/garanti

Røg- og Kulilte alarm til Autocampere

Ved køb af Røgalarm og Kuliltealarm bør du vælge det bedste således du er sikker på den virker såfremt hvis det bliver nødvendigt 

CO (kulilte) er en usynlig og lugtfri gasart.

Gode funktioner

Blink fra røg- kuliltealarmer er irriterende om aften og natten – Det har Honeywell  tænkt på idet kontrol blink fra deres alarmer automatisk dæmpes når det bliver mørkt i rummet hvor alarmen er placeret, super smart 🙂 .  

Batteriet aktiveres først når røg- kuliltealarm monteres i fastgørelses beslaget, super smart 🙂 .

10 Års Levetid/garanti (Ingen batteriskift) 🙂 . 

Pænt design og slimline 🙂 .

 

Hvilken Røg- og Kulilte alarm bør du vælge:

Ved køb af Røgalarm og Kuliltealarm bør du vælge det bedste således du er sikker på den virker såfremt hvis det bliver nødvendigt – Vi har valgt røg- og kulilte alarm fra Honeywell som er top kvalitet med nyeste teknik hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitets og sikkerhed – Honeywell Røgalarm og Kuliltealarm 10 Års Levetid/Garanti (Ingen batteriskift).

  • R200 kulilte (CO) alarm
  • R200 Røgalarm

Selve røgcellen er beskyttet imod indtrængen af insekter som ofte er årsagen fejlalarmer. Nogle røgalarmer kan indimellem gå igang uprovokeret, og det kan netop skyldes insekter.

Vores krav inden valg af røgalarm var, at den skulle være i topkvalitet, således vi er sikre på den virker når den skal. Vores krav var ligeledes, at vi ikke ønsker den tilsluttet til 12 volt eller 230 volt – Vi ønsker en røgalarm som er på batteridrift, med lang batterilevetid og garanti – Det har vi opnået med Honeywell Røgalarm og Kuliltealarm 10 Års Levetid/garanti (Ingen batteriskift).

Vi har før købt røgalarmer i den billige ende, men kvaliteten er også derefter.
Hvis funktionen svigter, mister man tilliden til den tryghed man ønsker, derfor går vi efter det bedste på marked, så vi er sikker på røgalarmen virker som den skal. Vi har således den tryghed, som vi ønsker ved at have en Røgalarm installeret i vores campingvogn og bolig.

Kulilte er farligt:

CO (kulilte) er en usynlig og lugtfri gasart.

CO (kulilte) udvikles naturligt i forbindelse med forbrændingsprocesser, og risikoen opstår når f.eks gasfyr samt gaskøleskabe ikke brænder ordentligt.

Problemet med kulilte opstår, hvis forbrændingen ikke sker ordentligt, og det kombineres med et utæt, eller til stoppet aftræk, hvorved røggassen og dermed CO’en evt. har mulighed for, at blive udledt i rummet, hvor du opholder dig.

Følgende symptomer kan stamme fra kulilteforgiftning:

• 35 ppm: Dette er den maksimalt tilladte koncentration af CO, som en rask voksen må være udsat for i en sammenhængende periode på 8 timer.
• 200 ppm: Let hovedpine, træthed, svimmelhed, kvalme efter 2-3 timer
• 400 ppm: Frontal hovedpine i løbet af 1-2 timer, livstruende efter 3 timer
• 800 ppm: Svimmelhed, kvalme og krampetrækninger i løbet af 45 minutter. Bevidstløshed indenfor 2 timer. Død indenfor af 3 timer.
• 1600 ppm: Hovedpine, svimmelhed og kvalme i løbet af 20 minutter. Død indenfor 1 time.
• 12800 ppm: Død indenfor 1-3 min.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *