HAZET

HAZET Luftpåfylder til Autocamper

HAZET Luftpåfylder og kontrol af lufttryk til  Autocamper og Bil. 

HAZET luftpåfylder er kalibrerede og er udstyret med et ekstra stort, kalibreret manometer, som har en diameter på 80 mm, så aflæsningen af værdierne bliver lettere samt mere nøjagtigt. Der er monteret specielt gummihus som beskytter manometer mod lette stød.

HAZET Luftpåfylder som sikre nøjagtig lufttryk i vores dæk samt kontrol af lufttrykket idet det er en   kalibreret luftpåfylder hvor manometerets måleområde varierer fra 0 til 10 bar samt med stor manometer på 80 mm.

Perfekt egnet til brug for camping samt hjemme værksted eller hvis man har et professionelt værksted.

Vi kan nu tjekke samt påfylde korrekt lufttryk på campingvogn og bil fra vores indkørsel. Korrekt lufttryk sikre stabilitet af vogntog samt optimal sikkerhed.

HAZET luftpåfylder er kalibrerede og er udstyret med et ekstra stort, kalibreret manometer, som har en diameter på 80 mm, så aflæsningen af værdierne bliver lettere samt mere nøjagtigt. Der er monteret specielt gummihus som beskytter manometer mod lette stød.

Håndtag med betjeningshåndtag til påfyldning og tømning som klares med én hånd samt med rør med stiknippel. Vi kan hænge den op via håndtag som er med integreret ophængningskrog. Manometer diameter er 80 mm, manometerets måleområde varierer fra 0 til 10 bar og er med fleksibelt gummislange som er længde: 1000 mm og gør det let at arbejde med.Den måler ca.: 220 x 150 x 90 mmPåføringsluftfugtighed: 60%Luftforbindelsesindgang: indvendigt gevind 12,91 mm (1/4 “)Koblingsstik: integreret, nominel størrelse 7.2Nettovægt: 0,58 kgTemperaturområde: -20 ° C – 60 ° CStort manometer – optimal læsbarhed.

Manometer med gummikappeSlange med integreret momentkoblingIntegreret ophængningsanordning i grebetVi har også anskaffet en spiral trykluft slange som er meget praktisk at anvende.

Anvendelse for at opnå de bedste køreegenskaber samt sikkerhed, bør man havde korrekt lufttryk i sine dæk på Autocamper samt bilen. Hvor meget lufttryk man bør havde i bilen eller campingvognen fremgår af bilens og campingvognens instruktionsbog.Vi kan nu nemt og hurtigt tjekke lufttryk, påfylde lufttryk på bil og campingvogn i vores indkørsel, og med stor nøjagtighed idet HAZET luftpåfylder er kalibreret.

Vi kan nemt tappe luft ud af dækket hvis der er for meget lufttryk, ved at holde håndtaget halvt inde. Når der skal påfyldes luft i dækket holder man blot håndtaget helt inde.Det store kaliberret manometer sikre vi let kan læse dæktryk ligesom det bliver meget nøjagtig lufttryk.

Vi tjekker ofte dæktryk på bil og campingvognen, og ved kørsel med campingvogn på længere ture, tilpasser vi bilens lufttryk jf. instruktionsbogens anviste max lufttryk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *