Camper Liv

 Drømmen rykker lidt nærmere

Mange drømmer sikkert om at køre Europa rundt på må og få, og med en autocamper rykker drømmen lidt nærmere.

Drømmer du om friheden der følger med en autocamper – Autocamper giver dig ubegrænset frihed til at opleve dit ultimative feriemål.

Hverken afhængig af rejseplaner eller hotel

Med en autocamper er du hverken afhængig af rejseplaner eller hotel. Med en autocamper og den frihed den giver, vil du samtidig opleve en høj komfort.

Camper Liv

Hvem, nyder ikke en ferie hvor hvor sidder ordenligt med god comfort i en autocamper, og hvor kørsel i autocamperen er en del af ferien.

Ferie i en autocamper er noget af det bedste du kan byde dig selv og familien, specielt hvis I har interesse for outdoor live med oplevelser i naturen.

I en autocamper kan du nyde livet uden at gå på kompromis med komforten.  Husk, det gælder om at være godt klædt på.

Når man er ankommet til feriestedet bliver et af de nødvendige udstyr Gasgrill taget frem fra det store magasin, og grillmaden nydes – Næste dag er endnu en spændende feriedag med afslapning eller besøg af seværdigheder.

Selv om man umiddelbart tænker badetøj behøver man ikke tage med, gør en ferie bare noget nor man begynder at være mere afslappet.

Campingpladserne er stadig det sikre valg, specielt hvis der er børn med på ferien. Det er en rigtig god idé at reservere campingplads hjemmefra eller undervejs, hvis I vil rejse i højsæsonen og benytte jer af de største og bedste campingpladser.

En kvalitetsrejse med autocamper ned gennem Europa bør  være minimum 10-14 dage og kører sydpå til lande som Frankrig, Schweiz, Østrig, Kroatien, Slovenien og Norditalien. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *