Leje af Autocampere/ Campervans

Leje af Autocampere/ Campervans

Bør du leje en autocamper og hvad er fordelen ved at leje en autocamper/ Campervan ?

Drømmer du om friheden der følger med en autocamper – Autocamper giver dig ubegrænset frihed til at opleve dit ultimative feriemål.

Antallet af autocampere er ganske vist steget siden 2020, men de udgør i år kun 10 pct. af den samlede bestand af campingvogne og autocampere tilsammen – I år 2023 er der 12.754.
Kilde: Danmarks Statistik

Fordelen ved at leje en autocamper/ Campervan

Mange drømmer sikkert om at køre Europa rundt på må og få, og med en autocamper rykker drømmen lidt nærmere. Overvejer du at købe en autocamper/ campervan bør du starte med at leje, på den måde kan du afprøve om det er noget for dig.  Derfor vælger mange at leje autocampere i første omgang – Så kan du teste om det også er noget for dig. 

Leje eller egen Autocamper/ Campervan

Du behøver ikke eje din egen autocamper/ campervan for, at få ubegrænset frihed til at opleve dit ultimative feriemål.

Mulighederne er der for dem som ikke selv vil eje. Leje af autocamper/ campervans er populært og man skal ofte være tidligt ude med booking.

Mange drømmer sikkert om at køre Europa rundt på må og få, og med en autocamper/campervans rykker drømmen lidt nærmere 🙂 .

Leje af autocamper/ campervans er en økonomisk måde, at rejse på. Der findes mange som udlejningsfirmaer som udlejer autocampere/ campervans. Priserne varierer efter størrelse, årstid/ perioder, udbud og efterspørgelse har bla. indflydelse på pris.

Du kan også leje autocampere/ campervans i udlandet herunder bla. Tyskland, hvor priserne ofte er lavere, og der er mulighed for at parkerer din bil i perioden. Udlejningsvirksomhederne  tilbyder et bredt vifte af  køretøjer i forskellige prisklasser, der således god mulighed for at finde det rette køretøj til rette pris.

Vær opmærksom på vigtigheden af køretøjets størrelse, opbevaringsplads samt indretning, da dette vil påvirke rejsekomforten, parkerings muligheder.

De respektive lande og områder har forskellige regler, hvorfor du bør undersøge nærmere og planlægge inden turen starter. F.eks parkeringsregler, hastighedsgrænser, afgifter, bro højder m.v..

Drømmer du om friheden der følger med en autocamper / campervans – Autocamper og campervans giver dig ubegrænset frihed til at opleve dit ultimative feriemål.

Mange drømmer sikkert om at køre Europa rundt på må og få, og med en autocamper/campervans rykker drømmen lidt nærmere.

Med autocamper/campervans er du hverken afhængig af rejseplaner eller hotel. Med en autocamper og den frihed den giver, vil du samtidig opleve en høj komfort.

Du bør leje en autocamper/ campervan før du køber selv, på den måde kan du sikre dig det rigtige køb og afprøve samt afdække dine behov- og ønsker.

Bor du i byen og du ikke har plads til din egen autocamper, er fordelen at du blot kan leje de uger om året du holder ferie – For nogle er det ultimative løsning og for nogle den billigste, dog alt efter hvormange dage ferie om året man anvender en lejet autocamper. 

Når du lejer, får du også muligheden for at prøve flere forskellige modeller autocampere/ campervans som passer til din ferie. 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *